Rondreis door Zuid-Thailand

Een rondreis door Zuid-Thailand

Het zuiden van Thailand is de ideale plek om te genieten van hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Een rondreis Zuid-Thailand neemt je mee naar spectaculaire landschappen en prachtige eilanden in een aangenaam klimaat.

Rondreis Zuid-Thailand

Zuid-Thailand ligt op een schiereiland dat omarmd wordt door de Andaman Zee van de Indische Oceaan in het Westen en door de Golf van Thailand in het Oosten. De twee bekendste bestemmingen in deze regio zijn het schiereiland Phuket en het eiland Koh Samui, met hun schitterende palmstranden.

Er zijn echter nog vele andere bijzondere plekken die je kunt ontdekken in Zuid-Thailand. Zo zijn er vele kleine bounty-eilanden, verschillende nationale parken, natuurreservaten, bergen, watervallen en historische plaatsen. Ook staat Zuid-Thailand bekend om haar onderwaterwereld met schitterende koraalriffen en de meest kleurrijke vissen. Als je van duiken of snorkelen houdt, is het zuiden van Thailand een perfecte vakantiebestemming!

Wil je nog meer van Azië zien, dan is een rondreis door Zuid-Thailand ook goed te combineren met een reis naar Indonesië.


Geplaatst

in

door