Verre reis

Voorbereiden op jouw verre reis?

Welke reis ga jij maken? Waar ligt jouw volgende bestemming? Kom naar het Verre Reizen Event! De naam zegt het al, een Event voor jouw verre reis gehouden op een hele bijzondere locatie, de Fokker Terminal in Den Haag. Alle landen zijn vertegenwoordigd tijdens dit Event. Je vindt hier de informatie die je nodig hebt om jouw verre reis te plannen. Wil je alleen, met een groep of met je gezin? Alles is mogelijk!

Vele reisaanbieders zijn aanwezig, maar ook bestemmingen die van de gebaande wegen afwijken. Bijzonder, luxe, avontuurlijk, sportief of helemaal speciaal voor jou samengesteld?, jij zoekt ze, wij hebben ze voor jou gevonden en samengebracht. Proef, drink en beleef allerlei mooie landen! 11 & 12 Oktober is het ‘Weekend van de Verre Reizen’

Breng de kids mee

Dit weekend zijn alle experts speciaal bij elkaar gekomen in Fokker Terminal om je te informeren over Verre reizen. Stel jouw reis samen en laat je informeren en adviseren door ervaringsdeskundige en reisspecialisten. Neem je gezin mee! Wij hebben speciaal een aantal verrassingen voor de kinderen. Kinderen kunnen gratis naar binnen en tijdens het event naar de kinderbioscoop of stap op je favoriete dier bij de Zooride.

Praktische informatie

Bij deze prachtige locatie de Fokker Terminal, kunt u gratis parkeren. Ga je toch liever met de trein? Dan kun je vanaf Den Haag centraal gratis met onze ‘Verre Reizen bus’ naar de Fokker Terminal en terug! Je wordt opgehaald en gebracht.


Geplaatst

in

door

Tags: