Lang parkeren bij Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol, de opties en mogelijkheden

In dit artikel zetten we de verschillende opties en parkeer mogelijkheden rondom Schiphol op een rij. Lees ook informatie over parkeren bij Schiphol zelf of een van de omliggende parkeer aanbieders?

Schiphol

Pakeren bij luchthaven Schiphol zelf is de meest betrouwbare parkeer keuze. U parkeert namelijk overdekt op een beveiligde locatie bij Schiphol zelf. Echter zijn de prijzen relatief duur. Schiphol Smart Parking daarentegen is goedkoper maar hier kunt u alleen online reserveren en dit kan niet last minute. Is uw vakantie al geboekt? Reserveer dan uw parkeerplek want u bespaart dan namelijk extra geld!

Omliggende bedrijven

De omliggende parkeer bedrijven bieden goedkopere parkeer tarieven aan maar omdat ze verder af van Schiphol gelegen zijn is de reistijd wat langer. De afstand tot Schiphol varieert van 3 minuten tot een kwartier. Vaak geldt de regel: hoe langer de afstand, hoe goedkoper u parkeert! Als u bij Schiphol zelf parkeert bent u in een mum van tijd bij de vertrekhal!

Omdat er meer dan 25 parkeer bedrijven rondom Schiphol gevestigd zijn, is er genoeg keus! Via www.parkerenschipholvergelijker.com kunt u uitgebreid de verschillende opties met elkaar vergelijken. Filter de resultaten op pijs, afstand of beoordeling om tot uw ideale keuze te komen.

Lees voordat u reserveert de ervaringen met deze aanbieders. In het verleden zijn er wat incidenten geweest met prijs vechters waardoor de omliggende parkeer bedrijven een slecht imago hebben gekregen.


Geplaatst

in

door