Vliegtuig

I believe I can fly

Het is natuurlijk niet fijn als je door technische problemen vast komt te zitten in een vliegtuig. Onlangs gebeurde dit een aantal passagiers van Allegiant Air die naar Phoenix wilden vliegen. Ze besloten er maar het beste van te maken.

Bezigheidstherapie

De passagiers verzonnen een soort bezigheidstherapie om de tijd te doden. Ze braken niet het hele vliegtuig af, maar begonnen het erg toepasselijke “I believe I can fly” van R. Kelly te zingen. Ondertussen probeerde de vliegtuigmaatschappij de problemen op te lossen.

Van de regen in de drup

Het mankement kon helaas niet opgelost worden. Daarom werden de passagiers naar een ander toestel begeleid. Toen ook dat technische problemen bleek te hebben, sloeg de vrolijke sfeer om. Twee reizigers vielen flauw en enkelen moesten overgeven.

Eind goed, al goed

Uiteindelijk kwam alles toch nog goed. Na het inschakelen van een derde toestel konden de reizigers toch nog Phoenix bereiken, al was het vier uur later dan gepland. Luchtvaartmaatschappij Allegiant Air gaat onderzoek doen naar de mankementen aan haar vliegtuigen.


Geplaatst

in

door

Tags: