De 7 wonderen van Thailand

De 7 wonderen van Thailand

De Thaise toeristische dienst Tourism Authority of Thailand heeft onlangs een lijst met de “7 wonderen van Thailand” samengesteld. Dit zijn 7 symbolen voor Thailand. Er zijn verschillende reizen naar Thailand te boeken, waarin deze elementen verwerkt zitten.

1. Thainess

De Thai staan bekend om hun vriendelijkheid en tolerantie. Daarnaast zijn ze vriendelijk in de omgang. Niet voor niets wordt Thailand “ Het land van de glimlach” genoemd. Thaise mensen zijn ook nog eens gek op kinderen. Wanneer u met uw kinderen in Thailand bent, zullen uw kinderen de aandacht trekken, en zullen de Thai er alles aan doen om het uw kinderen naar hun zin te maken.

2. Treasures

Thailand telt heel veel historisch en cultureel erfgoed. Overal zijn er verwijzingen te vinden naar het rijke Thaise verleden. Bekende voorbeelden zijn “ The bridge over the river Kwai” , waar veel Thaise dwangarbeiders tijdens de Tweede Wereldoorlog de dood vonden, toen Thailand onder een streng Japans bewind stond. Of bezoek de Gouden Driehoek, waar in het verleden veel opium geteeld en de grens over gesmokkeld werd.

3. Beaches

Thailand staat ook bekend als strandbestemming met prachtig witte “ bountystranden” met palmbomen. Bekende strandbestemmingen zijn Phuket en Koh Phi Phi. Geniet hier van een lekker luie strandvakantie.

4. Nature

Thailand kent prachtig natuurschoon. Thailand is een van de landen met de meeste Nationale Parken en natuurreservaten ter wereld. Het land heeft dan ook een gevarieerd landschap met een grote verscheidenheid aan flora en fauna.

5. Wellness

In Thailand zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om te genieten van wellnessfaciliteiten. Dit zijn veelal preventieve en genezende therapieën en meditaties voor geest en ziel. Ook medische behandelingen en cosmetische ingrepen staan op een hoog niveau. Maar ook een ontspannende Thaise massage is natuurlijk is.

6. Trendy

Thailand is een van de meest trendy bestemmingen van dit moment. Zo zijn er veel moderne winkels waar je de laatste mode, de nieuwste gadgets of de meest trendy accessoires kunt shoppen. Ook accommodaties en restaurants volgen de laatste trends. ’S Avonds kun je helemaal losgaan in de meest trendy clubs en discotheken.

7. Festivities

In Thailand wordt het hele jaar door feest gevierd. Altijd is er wel een traditioneel feest of een hip festival gaande. Tip: check voordat je op reis gaat even waar je tijdens je reis moet zijn voor de leukste feesten, en wanneer ze gehouden worden.


Geplaatst

in

door